Известие

Collapse
No announcement yet.

Предни накладки

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Предни накладки

Колеги ,кажете къде мога да си купя "хубави ,предни накладки ,на достъпна цена...Разгледах в axm-auto.com,но там не мога да видя нещо хубаво ...
    Някой ,ако си е взимал ,да каже..
    Като цяло ,ако може да е нещо евтино ,временно ,защото скоро ще сложа двойно перфорирани със ,все накладките ,така че тези са временни ...
    Мерси !
    155 96' 1.6 16v 1++hp???
    Mazda 626 84'
    Събуждам се ,a гледам спя?!sigpic
    ex' 145 97' 16V TS

Първоначално публикувано от AlfaFen145 Покажи съобщение
    Колеги ,кажете къде мога да си купя "хубави ,предни накладки ,на достъпна цена...Разгледах в axm-auto.com,но там не мога да видя нещо хубаво ...
    Мерси !
    Steinhof
    Alfa Romeo 147 1,9 JTD 8v 115 cv + STEINHOF SPORT

Comment

Евтини Ferodo
      Оригинални масла BMW, CASTROL, MOTUL, TOTAL и т.н. Безплатна доставка на масло и филтри!!!
      http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=78329
      http://autokazakov.bg и http://facebook.com/autokazakov

Comment

Аз до вчера карах 3000км със стенхоф, спират перфектно, но така и не спряха да свирят. Сега съм с някви други.

Comment

Първоначално публикувано от soldier Покажи съобщение
          Аз до вчера карах 3000км със стенхоф, спират перфектно, но така и не спряха да свирят. Сега съм с някви други.
          Намаза ли им гресчица отзад?
          Alfa Romeo 146 1.6TS '97 - ex
          Fiat Grande Punto 1.4 Dynamic - ex
          BMW 328i

Comment

Тия дето скърцаха, майстора ги изпили и ги намаза с някво мазилце, за да не скърцат, но в последствие сложихме други нови. Старите си ги паза и може след 20-30хил да ги сложа пак.

Comment

EBC Ultimax
              _______
              146 JTD - ex
              Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

щейнхоф не си слагайте. мойте съм ги намазал и понасвирват, цапат джантата обаче ги карам от няколко хиляди км и още не могат да се напаснат. освен това нямат кабел за датчика за износване /за разлика от симер примерно,които имат/. освен това когато ми ги доставиха, единия комплект не беше за моята кола и на всичкото отгоре беше със счупено и раздробено феродо. въпреки че от ахм се отзоваха бързо и ми пратиха верните, не ми обясниха мога ли да разчитам на тия накладки след като съм видял как се разпада феродото и що нямат кабелче.
                точка

Comment

Аз си сложих Textar и съм много доволна.Като типична жена не разбирам от авточасти и автопроблеми,но усещам кога нещо не е наред с моята хубавица.Един приятел ми ги намери.Яки са и не са скъпи

преместено: tonov
                  Last edited by tonov; d.m.y г., 18:42.
                  Alfa romeo 145
                  1.4 T.Spark
                  Junior

Comment

Първоначално публикувано от soldier Покажи съобщение
                    Тия дето скърцаха, майстора ги изпили и ги намаза с някво мазилце, за да не скърцат, но в последствие сложихме други нови. Старите си ги паза и може след 20-30хил да ги сложа пак.
                    Новите какви са, и доволен ли си?
                    Alfa Romeo 146 1.6TS '97 - ex
                    Fiat Grande Punto 1.4 Dynamic - ex
                    BMW 328i

Comment

Новите май са Textar, но не съм сигурен иначе вече 100км и спират готино и не свирят. Но още не съм ги тествал екстремно.

Comment

Купувате си накладки Галфер и забравяте. Не свирят и спират супер! Или намирате Ате и вътре са Галфер.
                        sigpicex
                        147Q2
                        300bhp/606nm
                        Gtb2260, fmic, ss exhaust, Eibach springs & anti-roll bars

Comment

аз съм с тези които са слагани в германия,но са на свършване и сега съм си купил Perfamuse и се надявам да остана доволен

Comment

ДА СЕ ЗАПОМНИ:

ИСТИНСКИ ГАЛФЕР или ЧЕРНО ЕБЦ (Ултимакс) --- това са качествените накладки

може да случите и на Маф, Феродо и др. ама е на късмет

http://www.facebook.com/VenturaGarage
                            Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщение
                              щейнхоф не си слагайте. мойте съм ги намазал и понасвирват, цапат джантата обаче ги карам от няколко хиляди км и още не могат да се напаснат. освен това нямат кабел за датчика за износване /за разлика от симер примерно,които имат/. освен това когато ми ги доставиха, единия комплект не беше за моята кола и на всичкото отгоре беше със счупено и раздробено феродо. въпреки че от ахм се отзоваха бързо и ми пратиха верните, не ми обясниха мога ли да разчитам на тия накладки след като съм видял как се разпада феродото и що нямат кабелче.
                              от стейнхоф дискове(перфорирани) и накладки отпред съм доста доволен. Единствено че се държат като спортни спирачки - искат едно прилично спиране за загряване и след това държат зверски. Свирукане имам само при много лек натиск на педала и то е много леко, но все пак предните ми апарати са си все още оригиналните и вероятно водачите им не са слънце.

Даването на газ, води до пристрастяване!
                              Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
                              Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Working...
                              X